Mesager al tradițiilor românești peste hotare – Ansamblul Măgura Codlea

11-20 iulie 2012, Ottobrunn, Germania

Ansamblul Măgura  Codlea, o avalanșă de energie și tinerețe, a reprezentat România la festivalul internațional ,,Vara Culturală Ottobrunn”!

În colaborare cu Școala de Muzică Rosemarie Theobald (RTM) și  Școala de Balet Ottobrunn (BSO), Casa de Cultură Codlea a trimis 35 de mesageri ai tradițiilor  românești  într-un schimb de experiență care s-a dovedit a fi un succes.

Spectacolele de excepție ale tinerilor germani și ale echipei codlene de dansatori și interpreți (live) de muzică populară românească s-au împletit într-o manieră cu totul nouă cu excursiile minunate în inima Bavariei.

Mulțumim pentru ospitalitate gazdelor și doamnelor Sabine Kudera,  Barbara Doenecke precum și domnilor Udo Buhn și Robert Jobst.

Primăria și Consiliul Local Codlea sprijină acest schimb inter-cultural. Anul viitor vor veni la Codlea copiii de la școala de muzică și balet Ottobrunn, invitați să prezinte un program artistic inedit la Zilele Codlei 2013.

Sosiți din Germania doar de o zi , Ansamblul Măgura Codlea a dansat azi, 22.07.2012, în Piața Sfatului din Brașov în cadrul Festivalului de Carte și Muzică . Suntem mândri de voi, dragii noștri!

Corina Nica

www.youtube.com/watch?v=Zy0mZbP4DkI

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto