Festivalul Primaverii, Editia a III-a

Iata ca Festivalul Primaverii a ajuns si la editia a III-a, si de data aceasta publicul codlea si chiar publicul din comunele din imprejurimi, s-a aratat foarte incantat de acest eveniment cultural care ne-a adus primavara in suflet. S-a desfasurat timp de trei zile, intre 9 si 11 aprilie 2010, in Promenada. In prima zi a fost dedicata dansului modern, break-dance, streat-dance, muzica usoara, unde tinerele talente au facut un spectacol deosebit. A doua zi, titulatura “primul ghiocel” o fost rezervata folclorului sustinut de copiii din Codlea, Halchiu, Dumbravita, Sacele si Predeal.

A treia zi a fost intitulata “hai sa intindem hora” dedicata adultilor. Ansamblul Magura alaturi de Rodica Stan, Marilena Albu, Stefan Barbatei, Tavi Balascau cat si formatiile de muzica de petrecere, Accent – Lucian Blidar, Sonor – Virgil Badulescu, Trident – Adi Oprea si formatia Junior – Predeal ne-au incantat toata dupamiaza zilei de duminica, cand foarte multa lume a fost prezenta. TVS Brasov alaturi de Redactorul Silvana Enache a fost prezenta si a facut un reportaj care a fost difuzat Luni, 12 aprilie 2010.

Pentru ca evenementul sa fie complet au fost prezenti comercianti din toate domeniile, cum ar fi: mesteri populari, florari, locuri de joaca si distractie pentru copii.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto