Balul Ansambului “Magura” Codlea

13 Noiembrie 2010

La sfarsitul saptamanii trecute, Sala de Nunti din Codlea a devenit neincapatoare, deoarece aici s-a realizat cea de-a IX-a editie a baluluui Ansambului “Magura”. Sarbatoare care a ajuns aproape traditionala a fost preluata de la sasii din Codlea, iar specificul care a facut ca de fiecare data deliciul publicului a fost cosul cu alimente pe care paricipantii la eveniment si-l aduc de acasa.

Peste 250 de codleni au venit cu mancarea preferata sau au putut cumpara produsele alimentare dorite de la unul din agentii economici invitat, manifestarea constituindu-se practic drept o nunta fara dar. Primirea participantilor s-a facut cu dulcele stil traditional romanesc, paine si sare, tuica, iar programul artistic a fost unul de succes la public. A evoluat atfel formatii de dans popular sasesc din localitate, membrii Ansamblului “Magura” care au interpretat dansul “romana”, Solista instrumentista Tintea Roxana si formatia Sideral, Radu Costel si Rodica Stan.

Organizatorii multumesc tuturor celor care au fost prezenti pentru ca impreuna s-a realizat acest eveniment mult asteptat.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto