Street Nation, Editia a II-a

In data de 31 Martie 2012 a avut loc Concursul National de Street Dance si Break Dance – Street Nation, editia a II-a, si la a V-a editie a unui concurs de acest tip. La aceasta editie au fost prezenti participanti din: Codlea, Brasov, Onesti, Bucuresti, Ploiesti, Reghin, Fetesti, Arad, Constanta, Bacau, Sibiu si Ialomita. Concursul a fost organizat de Casa Municipala de Cultura Codlea si Trupa Anturaj Crew in parteneriat cu Primaria Municipiului Codlea, Codlea-Info si Asociatia pentru infrumusetarea Codlei.

Invitati: Cantareti si MC HipHop – enerGia, Maeditus, Dj Roli.

Juriu: Break Dance – Ficatu (Brasov), Pitac (Brasov), Siko (Arad)

Street Dance – Alex (Reghin), Smoky (Onesti), Dey (Bucuresti).

Despre Anturaj Crew: A luat fiinta in anul 2008, trupa s-a format la Casa de Cultura Codlea, si in prezent activeaza alaturi de celelalte formatii avand o sala destinata dansului de acest gen. Primul spectacol l-au avut pe 1 decembrie 2008. In acesti ani Anturaj Crew a participat la mai multe concursuri locale si nationale: Cupa liceelor la Street Dance, My dance contest Constanta, B-boy Nation si Street Nation. Participa la evenimentele intreprinse de casa de cultra in sala de spectacole si in aer liber: Zilele orasului, Festivalul primaverii, Festivalul toamnei, etc.

Deasemenea, cele 5 editii de festivaluri nationale organizate in Codlea i-au avut pe cei de la Anturaj Crew ca partener principal.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto