Spectacol „ONOARE VARSTNICILOR”

Duminică, 30 septembrie 2012, la orele 16:00 la Casa de Cultură s-a desfășurat cu succes spectacolul festiv ,,Onoare Vârstnicilor” editia a x-a, un eveniment  care cinstește  persoanele de vârsta a III-a cu ocazia zilei de 1 Octombrie, Ziua Internatională a Pensionarilor.

Sala a răsunat de aplauzele seniorilor dar și ale spectatorilor veniți să-i cinstească și să le ureze ,,La mulți ani”.

Sindicatul Pensionarilor, Asociația Veteranilor de Război, organizatorii de la Casa de Cultură și domnul viceprimar Urdea Virgil au înmânat diplome multor personalități din  Codlea care au atins pragul înțelepciunii și înțelegerii.

Ansamblul Măgura a prezentat un program bogat și divers (Dansuri populare și Dansul Romana). Am citit fericirea în ochii părinților copiilor și tinerilor talentați care sunt au adus pe scenă aceste comori de folclor modelați de familia Drăgușin.

Grupul Vocal Florile Codlei ne-a încântat cu voci cristaline de copii, îndrumați de domnul profesor Radu Stan și acompaniați de Taraful Măgura Codlea.

Grupul de muzică folk Hoinarii Craiului, împreună cu instructorii de chitară Mărgărit Adrian și Mărgărit Monica, a fost aplaudat de publicul care cânta împreună cu artiștii frumoasele melodii care ne-au încălzit sufletele.

De la mic la mare ne-am bucurat cu toții de un eveniment deosebit. În holul Casei de Cultură s-a putut admira o expoziție de artă plastică a domnului Oprea Gheorghe-Holbavianu si a  domnului director Petrică Buhnici.

Cu siguranță spectacolul ne-a readus tuturor tinerețea în inimi și dorința de a trăi mai mult și mai frumos!

Fotografii d-na Andreia Popa

Articol d-na  Corina NICA

Director Petrica Buhnici

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto