Sarbatoarea Toamnei “Marul Dulce”, editia a IV-a

Sarbatoarea Toamnei “Marul Dulce”, Editia a IV-a, 2011 care a avut loc in “Promenada” – Centrul istoric, s-a desfasurat pe perioada a trei zile. Activitatile cultural – artistice de pe scena si celelalte actiuni din proiect au cumulat un program de peste 18 ore. Asa cum reiese si din afis – au participat formatii artistice, artisti vocali si instrumentisti, formatii folclorice, trupe, etc, carora pe aceasta cale le multumim. Deasemenea, au participat un numar mare de agenti economici, artizani, mesteri populari, producatori agricoli, impreuna intregind frumusetea evenimentului.

Amanarea evenimentului cu o saptamana, din cauza vremii nefavorabile, a fost inspirata deoarece in perioada desfasurarii timpul a fost favorabil si “lumea” s-a bucurat de programul artistic petrecand timpului liber intr-un mod placut si diversificat.

Organizatorii incearca ca la fiecare editie sa analizeze evolutia evenimentului ca la editiile care vor urma sa se poate completa si alte elemente pe gustul concetatenilor nostri si nu numai.

Ca o concluzie, se considera ca evenimentul Sarbatoarea Toamnei “Marul Dulce” a fost o reusita iar ca intotdeauna pozele vorbesc de la sine.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto