“Onoare Varstnicilor”, Editia a IX-a

Spre satisfactia organizatorilor, Casa de Cultura a fost arhiplina de spectatori si invitati. In cadrul evenimentului s-au inmanat diplome de onoare de catre reprezentanti din administratia locala, consilieri locali, viceprimarul comunitatii, deasemenea reprezentanti din partea Sindicatului Pensionarilor, Asociatia Veteranilor de Razboi, directorul Casei de Cultura.

S-au inmanat 11 diplome de onoare pentru perechile care anievrseaza 50 de ani de casatorie:

– Lupu Gheorghe si Viorica

– Fodor Iosif si Iuliana

– Saitos Andrei si Constanta

– Dobrovoski Iosif si Victoria

– Dankui Emeric si Irina

– Ratan Gheorghe si Elena

– Fagarasan Irimie si Maria

– Ciocanitu Gheorghe si Diana

– Fatu Ioan si Ana

– Ilie Nicolae si elisabeta

– Cioreican Constantin si Irina Rosa

Peste 50 de ani de casatorie:

– Ciurea Ionel si Aurora

–  Bratfalean Gavril si Maria

Pentru contributia adusa la realizarea acestui eveniment, editia a IX-a 2011, diploma de onoare pentru Biblioteca Municipala – realizarea unei expozitii cu carti rare, Moisescu Rodica, Paun Tudor, Barbulescu Mihai, Lupu Gheorghe, TVS Brasov.

Programul artistic a fost sustinut de formatii folclorice din cadrul Ansambului Magura, grupa incepatori – gradinita, grupa incepatori – clasele 1-4, grupa avansati – clasele 5-8 si grupa de tineret. Deasemenea au fost invitati si  Dl. Lucian Opris – pian, Sebastia Oprea – chitara, Marius Moldoveanu – Solist vocal, orchestra Casei de Cultura, solisti vocali si instrumentisti “Florile Codlei”. Evenimentul s-a incheiat cu dansul de epoca, dansul “Romana”.

Toti participantii au fost invitati in holul principal unde s-a ciocnit o cupa de sampanie, citindu-se pe chipul lor bucuria participarii la acest eveniment. La multi ani tuturor persoanelor varstnice: “Onoare Varstnicilor”.

Vezi pozele!

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto