Lansare de carte

16 martie, domnul Liviu Ionescu si-a lansat doua carti – “Notiuni de Psihologie Canina” si “Profil Psihopedagogic in Chinologia Sar”. Aceste doua carti au fost lansate in prezenta domnului Viceprimar Calin Ivan, al domnului Petrica Buhnici – directorul Casei de Cultura si a altor personalitati din orasul nostru ca domnii preoti Cioaca Ioan, Cioaca Gherghe si Campean Ioan. Initiatorii acestui eveniment au fost familia Rekkert care impreuna cu Centrului National de Educatie Canina, Primariei Municipiului Codlea si Casei Municipale de Cultura au dus la bun sfarsit proiectul.

Vedeta acestei zile, fiind premiat cu o medalie si o diploma care atesta valoarea cainelui din rasa Saint Bernard, luand locul III la Concursul National de Cautare-Gasire a victimelor surprinse in avalansa, desi are numai doi ani si noua luni.

Directorul Casei de Cultura Petrica Buhnici a declarat ca anul acesta cu ocazia Festivalului Primaverii se va realiza a III-a editie a paradei canine.

Domnul Viceprimar Calin Ivan a declarat: “Vreau sa va informez ca in ultima sedinta a Consiliului Local am hotarat, in ceea ce priveste animalele, darea in folosinta, gratuit, a unui teren la poalele muntelui Magura pentru dresaj canini.”.

Autorul celor doua carti, Liviu Ionescu, s-a nascut la Craiova pe 6 Octombrie 1967. A urmat Facultatea de Management apoi cursul Post-Universitar de pregatire Psiho-Pedagogica, Metodica si Practica si cursul Post-Universitar “Formatori de Formatori”. Este presedintele Comitetului International de Organizare al “examenului international de lucru”. Este rector si membru al consiliilor de evaluare al CTC club ACHR. A participant in misiuni reale de cautare-salvare in muntii Bucegi si Parang, la inuntadiile din 2005-2006 in cazut disparitiilor de persoane din judetele Dorj, Constanta, Tulcea, Hunedoara si Gorj. A participat la peste 40 de examene de lucru, expozitii canine si 12 misiuni de actiune ale NATO si UE . Pe plan international a fost prezent la cele mai inalte competitii hidrologice. Pentru rezultatele sale Centrul de Educatie Canina este nominalizat la mai multe congrese mondiale.

Pentru cei din comunitatea noastra care au animale de companie a fost o oportunitate lansarea acestor doua carti pentru ca au ocazia sa isi imbunatateasca relatia om-animal si totodata si performanta de comunicare.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto