Zilele Municipiului Codlea – Kronenfest 2017

Zilele Municipiului Codlea – Kronenfest 2017
Intrarea Libera 23.06.2017, Ora: 17:00
Vizualizari: 538

Primăria Municipiului Codlea, Consiliul Local și Casa Municipală de Cultură Codlea vă invită la Sărbătoarea Zilele Municipiului Codlea – Kronenfest 2017, care se va desfășura în perioada 23 – 25 iunie, în maialul codlean. Printre artiștii invitați se numără:

  • FLAVIA MIHĂȘAN ȘI RĂZVAN SIMION VOR ÎNTREȚINE „ATMOSFERA” PE 23 ȘI 24 IUNIE LA ZILELE CODLEI 2017

Pentru că un eveniment de amploarea „Zilelor Codlei 2017” are nevoie de profesioniști în ceea ce privește întreținerea atmosferei de sărbătoare, noi ne-am gândit la două nume extrem de apreciate: Flavia Mihășan și Răzvan Simion, prezentatori ai emisiunii matinale de la Antena 1.

  • MR. SAX” (SAU „MR. SAXOBEAT”) NE PROVOACĂ LA DISTRACȚIE!

MR. SAX își începe cu adevarat cariera în industria muzicală prin colaborarea cu Alexandra Stan, lansând primul lor hit „Mr.Saxobeat ”, care va deveni un adevărat fenomen în întreaga lume. La începutul anului 2012 „Mr. Saxobeat” sau “Mr. Sax” începe un nou proiect, de data aceasta cu Alex Mica, devenind cunoscuți pe plan internațional prin hitul „Dalinda” care încântă fanii cu minunatul sunet al saxofonului. De curând, Mr. Sax a avut o colaborare cu Pitbull și Mohombi într-o piesa de mare succes.

  • TRUPA SUPERCHILL…NE PROMITE UN SPECTACOL TOTAL LA „ZILELE CODLEI 2017”

Trupa SuperChill a reprezentat, încă de la debutul pe piața muzicală românească, o explozie de divertisment la cele mai înalte cote artistice. Prin show-ul conceput, care îmbină muzica, percuția și dansul, membrii trupei au reușit să câștige inimile spectatorilor români.

  • PROCONSUL, INVITAȚI SPECIALI LA ZILELE CODLEI 2017

Trupa PROCONSUL a devenit cunoscută în peisajul rock românesc în 1999, deși membrii săi cântau împreună de mult timp, cu maxi single-ul de debut „De la ruși…”. Piese precum „Cerul”, „Mi-ai luat inima” sau „Un om mai bun” i-au consacrat drept reprezentanți de frunte ai pop-rock-ului românesc actual. PROCONSUL este prima trupă din România care a câștigat Cerbul de Aur.

  • MAXIM VOR CONCERTA LA ZILELE CODLEI 2017

Boy-band-ul MAXIM s-a înființat în anul 2013. În puținul timp de la lansarea pe piața muzicală românească cei patru membri au cucerit publicul cu piese precum: „Sărutări criminale”, „Vreau să te…” sau „Noapte fără tine”. La Romanian Music Awards, din anul 2014, Maxim au câștigat premiul Best New Act, fiind nominalizați și la categoriile Best Song și Best Group.

  • VIORICA ȘI IONIȚĂ ÎMPREUNĂ CU TARAFUL DIN CLEJANI

La decernarea „Premiilor MTV România”, din 2004, Viorica și Ioniță din Clejani au fost primii lăutari tradiționali care au cântat, live, „Bordeiaș” împreună cu 5 DJ. Din acel moment scena muzicală românească a câștigat niște muzicieni extraordinari, iar publicul a descoperit familia spectacol. Plini de talent și profesionalism, Viorica și Ioniță împreună cu taraful din Clejani sunt invitați speciali la „Zilele Codlei 2017 în ziua de duminică.

  • NICOLE CHERRY – ADOLESCENTA MINUNE A MUZICII ROMÂNEȘTI ÎN RECITAL LA „ZILELE CODLEI 2017”

Nicole e o stea apărută din senin: succesul ei a venit aș cum poate sa vină el în vremurile noastre, cu piesa „Memories”, aruncată pe internet să testeze reacțiile oamenilor, acestea s-au transformat imediat în milioane de vizualizări și de like-uri.

  • MIRABELA DAUER ÎN CONCERT LA „ZILELE CODLEI 2017”

Este marea voce a tuturor timpurilor și face parte din lista vedetelor care vor susține recitaluri la „Zilele Codlei 2017” . Nimeni alta decât MIRABELA DAUER.

  • NICOLETA NUCĂ – O fata frumoasă si talentată, cu o voce extraordinară, va fi prezentă la Zilele Municipiului Codlea cu un recital. Piesele ei au fost ascultat de către milioane de oameni și se bucură de un real succes.

Distribuie acest eveniment cunostintelor!