Un barbat si mai multe femei

Un barbat si mai multe femei
Pret Bilet: 40 RON 20.09.2019, Ora: 19:00
Vizualizari: 586

INVITAȚIE LA TEATRU...

Doi actori remarcabili ai scenei teatrale românești, MAGDA CATONE și CLAUDIU BLEONȚ, vă invită la spectacolul „UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI””, o adaptare după Leonid Zorin. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, vineri, 20 septembrie 2019, de la ora 19:00.

Prețul unui bilet: 40 lei

Acțiunea piesei de teatru ,,Un bărbat și mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonț, ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator.

Pe parcursul piesei, Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puțin de opt tipologii.

Magda Catone interpretează pe rând, femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

Distribuie acest eveniment cunostintelor!