Eu te cred, da’..tu ma minti!

Eu te cred, da’..tu ma minti!
Pret Bilet: 50 RON 21.10.2019, Ora: 19:00
Vizualizari: 727

„EU TE CRED, DA’ TU MĂ MINȚI! - 21 OCTOMBRIE 2019, ORA 19:00

Distribuția: AURELIAN TEMIȘAN, MONICA DAVIDESCU, ANCA DINICU, ALEXANDRA SĂLCEANU ȘI COSMIN VÎJEU

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a Municipiului Codlea vă invită luni, 21 octombrie 2019, ora 19:00, la super comedia „Eu te cred, da’ tu mă minți!”.

Eu te cred, da’ tu… mă minți” face parte din categoria pieselor de teatru care stârnesc hohote de râs încă din momentul în care personajele apar pe scenă.

Piesa de teatru prezintă povestea lui Jane, o tânără cu un farmec aparte, dar care un mare defect: este mitomană. Pentru că are o imaginație bogată și îi place să înflorească lucrurile, ajungând la niște scenarii care depășesc orice imaginație, Jane, personaj interpretat de Alexandra Sălceanu, dă naștere unor încurcături care stârnesc amuzamentul publicului, dar care, în același timp, sunt incomode pentru personajele care intră în contact cu ea.

În timp ce familia tinerei, mai exact tatăl acesteia, Bernard, interpretat de Aurelian Temișan și sora ei, Francoise, o tânără jurnalistă jucată de Anca Dinicu, înțeleg situația și sunt obișnuiți cu confuziile stârnite de minciunile lui Jane, lucrurile se complică foarte mult în momentul în care în viața acesteia apare Patrick, personaj interpretat de actorul Cosmin Vîjeu.

Un personaj efervescent, excelent interpretat de Monica Davidescu este Isabelle de Rompoingt – o creatoare de modă închipuită peste măsură, care complică și mai mult situația, ajungând să intre și ea în lanțul de minciuni la capătul căruia se află Jane.

Toate cele cinci personaje ajung în punctul în care fiecare are propria variantă de adevăr, moment în care se instalează haosul.

Distribuie acest eveniment cunostintelor!