Dor de Folk – Editia a VII-a

Dor de Folk – Editia a VII-a
Intrarea Libera 24.11.2019, Ora: 13:00
Vizualizari: 626

FESTIVALUL NAȚIONAL CONCURS „DOR DE FOLK”, EDIȚIA A VII-A, 24 NOIEMBRIE 2019, CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI CODLEA.

INVITAT SPECIAL: MARIA GHEORGHIU

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a Municipiului Codlea în parteneriat cu Asociația „Suflet Transilvan” organizează duminică, 24 noiembrie 2019, la Casa de Cultură a Municipiului Codlea, cea de-a VII-a ediție a Festivalului Național Concurs „Dor de Folk”.

Înscrierile aici: http://www.suflettransilvan.ro/inscriere_festival_dor_de_folk_2019

Festivalul de folk pentru tineret vizează crearea unui cadru organizat de manifestare artistică şi muzicală în care tinerii îşi pot prezenta şi compara calităţile tehnico-interpretative, oferirea unei alternative constructive de petrecere a timpului liber şi o posibilitate de direcţionare optimă a atenţiei şi a potenţialului de manifestări multiple ale tinerilor, încurajarea învăţării unui instrument muzical, în paralel cu cultura generală obligatorie, considerând că muzica contribuie la dezvoltarea capacităţii mentale.

Obiectivul general al festivalului este revigorarea interesului pentru muzică a tinerilor şi descoperirea şi promovarea tinerelor talente, precum şi promovarea debutului artistic.

Festivalul se va desfăşura pe două categorii: Interpretare Individuală și Interpretare de Grup, concurenții având vârsta maximă: 35 ani.

  • Ora:13:00 - Concursul
  • Ora 18:00  Premierea. ecitaluri

Distribuie acest eveniment cunostintelor!