Divortul Anului

Divortul Anului
Pret Bilet: 50 RON 21.03.2020, Ora: 18:00
Vizualizari: 3.471

INVITAȚIE LA...„DIVORȚUL ANULUI”

Primăria, Consiliul Local Codlea și Casa de Cultură a Municipiului Codlea vă invită sâmbătă, 21 martie, ora 18:00, la premiera piesei de teatru „DIVORȚUL ANULUI”.

“𝘿𝙞𝙫𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙖𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞”. Dragilor,

Monica impreuna cu mine avem sa va dam o veste importanta.

Actualmente, in societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni, se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri in afara casatoriei, ramanand in continuare in relatia de sot/sotie, sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti.

 "𝘿𝙞𝙫𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙖𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞”.

Textul, atat de actual, a fost daruit acum peste 15 ani de maestrul 𝘐𝘰𝘯 𝘓𝘶𝘤𝘪𝘢𝘯 si abordeaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot-sotie, a unor oameni ce se indreapta spre “a treia tinerete” si care se afla prinsi in vartejul “ipocriziei convenientelor moderne”.

Comedia va fi adusa in fata voastra prin Compania de Teatru “Concordia”, sub regia lui Ovidiu Cuncea, scenografia semnata de Gabi Albu si costumele create de Ellida Toma.

Distributia este una simpla insa de impact pentru ca ni se alatura pe scena, prietenul nostru si colegul Monicai de la Teatrul Naţional Bucureşti de peste 20 de ani, Ovidiu Cuncea.” Aurelian Temișan

Prețul unui bilet: 50 lei

Program Casa de Bilete: L-V 09:00-12:00 și 16:00-18:00

Vă așteptăm cu drag!

Distribuie acest eveniment cunostintelor!