Cum se face sau secretul unei casnicii fericite

Cum se face sau secretul unei casnicii fericite
Pret Bilet: 50 RON 16.02.2020, Ora: 18:00
Vizualizari: 1.515

CÂND 5 ACTORI BUNI SE ADUNĂ, IESE O COMEDIE PE CINSTE! OCTAVIAN STRUNILĂ, PAUL IPATE, ANDREEA MATEIU, PAULA CHIRILĂ ȘI ALEXANDRU CONOVARU VOR JUCA LA CODLEA, ÎN PIESA „CUM SE FACE”, DUMINICĂ,16 FEBRUARIE 2020, ORA 18:00.

Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a Municipiului Codlea vă invită duminică, 16 februarie 2020,ora 18:00, la spectacolul de teatru...„Cum se face” Spectacolul – scris și regizat de Octavian Strunilă - este o super-comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptamâna premierei!

Acest spectacol reușește să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frământã zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine.

PREȚ BILET:50 LEI

Distribuie acest eveniment cunostintelor!