Codlea cauta Talente – Editia 2018

Codlea cauta Talente – Editia 2018
Intrarea Libera 19.12.2018, Ora: 18:00
Vizualizari: 598

CREZI CĂ AI TALENT ARTISTIC? „CODLEA CAUTĂ TALENTE”

Citiți mai jos regulamentul concursului!

Vă rugăm să distruibuiți această postare în număr cât mai mare!

Mulțumim!

1. Ce este CODLEA CAUTĂ TALENTE?

„CODLEA CAUTĂ TALENTE” este un proiect realizat de Casa de Cultură a Municipiului Codlea, Primăria și Consiliul Local Codlea, cu sprijinul LIKE TAXI CODLEA și are ca scop identificarea și promovarea talentelor din municipiul Codlea, cât și din vecinătățile acestuia. Toți cei interesați, care doresc să participe la acest proiect, trebuie să prezinte un număr de maximum 5 minute de muzică, dans, stand-up comedy, magie, teatru, etc.

2. Cine poate participa participa?

La acest proiect poate participa oricine posedă un talent, nu există limită de vârstă, cei interesați trebuie să pregătească un moment de maximum 5 minute cu care să încânte juriul. Numărul trebuie să respecte limitele de decență și să nu conțina limbaj licențios sau rasist. Pot participa și grupuri de mai multe persoane care formează trupe. NU POT PARTICIPA ARTIȘTII PROFESIONIȘTI, SAU COLABORATORII CASEI DE CULTURĂ

3. Înscrierea

Persoanele interesate să participe se vor înscrie pe adresa de mail casadeculturacodlea@yahoo.com, trecând la subiectul mailului „Înscriere CODLEA CAUTĂ TALENTE 2018”, oferind informații precum: Numele, adresa, persoana de contact și numarul de telefon al acesteia, precum și talentul pe care îl posedă.

Dupa finalizarea înscrierii, un reprezentant al Casei de Cultură a Mun. Codlea vă va contacta în vederea stabilirii detaliilor finale. Înscrierea se va face până cel târziu la data de 07 decembrie 2018, ora 14.00 . Nu vor fi luate în considerare e-mailurile de înscriere care nu conțin toate datele menționate mai sus.

4. Modul de desfășurare

În data de 08 decembrie 2018, ora 16:00, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Codlea, vor avea loc preselecțiile – audițiile. Juriul va avea rolul de a evalua fiecare moment artistic. Fiecare participant va fi notat cu note de la 1 la 10, 1 fiind cea mai mică, iar 10 cea mai mare. Toți participanții care se înscriu la preselecții vor completa o fișă de înscriere pe care o vor primi pe email în momentul înscrierii online, cu care se vor prezenta la preselecții. Fișa trebuie sa conțină în mod obligatoriu datele complete ale participanților: nume, prenume, CNP, datele de contact (nr. de telefon și e-mail).

După preselecții vor fi aleși cei mai buni 15 participanți care vor participa în marea finală din data de 19 decembrie 2018, ora 18:00 Pentru marea finală concurenții vor trebui să pregătească un numar de maxim 5 minute altul decât cel prezentat în preselecții, dar din aceeași secțiune. Notarea se va face de către un juriu alcătuit din artiști consacrați ai momentului, tot cu note de la 1 la 10, de această dată la vedere.

În Marea Finală „CODLEA CAUTĂ TALENTE” vor fi premiați primii 3 concurenți clasați în ordinea punctajului , cu premii in bani, oferite de organizatori după cum urmează: - Locul 1 – 600 LEI - Locul 2 – 400 LEI - Locul 3 – 200 LEI

Între momentele de talent, artiștii din juriu vor oferi câte o reprezentatie de aproximativ 20 de minute pentru publicul spectator și pentru concurenți.

Evenimentul va fi transmis online pe pagina de facebook a Casei de Cultură a Municipiului Codlea.

CONCURENȚII AU OBLIGAȚIA DE A-ȘI ASIGURA SINGURI RECUZITA!

Distribuie acest eveniment cunostintelor!