“Din suflet pentru bunicii nostri”

Evenimentul “ŞI BUNICU’ ŞI VOINICU‘ MERG CU TOŢI LA ŞEZĂTOARE” a fost organizat joi, 19 aprilie 2012 de Clubul Impact – club de voluntari din randul elevilor Colegiului Tehnic Simion Mehedinti din Codlea impreuna cu liderii clubului – prof. Niţă Paul, Costea Mioara, Tânjală Alina si bibliotecar David Adina. Acest eveniment face parte din proiectul de antreprenotiat social “Din suflet pentru batranii nostri”. In luna martie prin spectacolul prezentat prescolarilor din gradinite “Doctorul Impact ne sfatuieste” au strans fonduri pentru acest eveniment, prin donatiile facute de publicul specatator. Deasemenea au fost sprijiniti de Restaurantul Alunis care a pus la dispozitie sala si mancarea pentru acest eveniment.

La acest eveniment au fost invitati la restaurantul Alunis din Codlea 65 de varstnici selectati din comunitatea locala.

Partenerii acestui proiect sunt Primaria Codlea, Casa Municipala de Cultura, Clubul Elevilor si Asociatia Pro Codlea. Pe langa cei invarsta au fost invitati si reperezentantii partenerilor, care au raspuns invitatiei si au sprijinit ca acest eveniment sa fie o reusita. Domnul preot Cioaca Gheorghe a binecuvantat mancarea si a rostit o rugaciune pentru aceasta zi, tinerii de la Clubul Elevilor au cantat pentru batranii nostri, iar ansamblul de dansuri populare “Magura Codlea” au dansat si au invitat oaspetii la o hora.

Voluntarii Clubului Impact sunt un exemplu pentru noi toti, au primit cu caldura invitatii, au servit masa, i-au invitat pe rand pe toti la dans, sunt niste tineri deosebiti si seriosi care s-au implicat zi de zi in decursul a doua luni ca aceasta zi sa fie o reusita. Cinste batranilor nostri si cinste tinerilor de la Clubul Impact!

A fost o atmosfera placuta, unde atat invitatii cat si gazdele s-au simtit foarte bine. Toti cei prezenti au primit cate o fotografie – amintire din partea Foto-Axente si dl viceprimar Ivan Calin. Din partea organizatorilor toti varstincii care au onorat invitatia si au participat la acest eveniment au primit cate o diploma.

Multumim tuturor celor care au sprijinit acest eveniment si ii felicitam pe organizatori! Le dorim multa sanatate, fericire si putere de munca pentru noul proiect castigat care se va derula in lunile mai-iunie!
Prof. Barabas Julia

Sursa: procodlea.ro

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto