Codlea de poveste 2019

DRAGI CODLENI, VĂ MULȚUMIM!

Duminică, 01 decembrie 2019, am sărbătorit împreună Ziua Națională a României și Aprinderea Luminilor de Sărbători. Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a Municipiului Codlea v-au propus un program cultural artistic care sperăm că a fost pe placul dumneavoastră.

Mulțumim artiștilor care au fost alături de noi: ANSAMBLUL „MAGURA” CODLEA, FANFARA ROMÂNĂ CODLEA, CORINA ȘI GEORGE NICA,GRUPUL VOCAL „FLORILE CODLEI” (COORDONATOR RADU COSTEL), RODICA STAN ȘI TARAFUL CASEI DE CULTURĂ (COORDONATOR RADU COSTEL), GIULIA CHICHERNEA, DINU IANCU SĂLĂJANU ȘI GRUPUL INSTRUMENTAL „ȚARA SILVANIEI”, TRUPA VINYL, CRISTINA BONDOC GHICA, DODDY, CORINA ȘI ȘTEFAN STAN!

Mulțumim Poliției Locale Codlea, Poliției Naționale Codlea, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Codlea, Jandarmeriei Brașov!

Respect și mulțumiri tuturor celor care au răspuns invitației noastre de a participa la PARADA dedicată Zilei Naționale a României, dar și la slujba de pomenire, respectiv depunerea de coroane, care au avut loc la Monumentul Eroilor din municipiul Codlea!

Foto Credit: Alex Stăniloiu, Antonio Pirvan, Nicușor Ilea

Distribuie cunostintelor!