Anturaj Cru’ la Constanta

Trupa de dans Anturaj Cru’, trupa care activeaza in cadrul Casei de Cultura Codlea, a participat la Concursul National “My Dance Contest” din Constanta in formula de 7 membrii: Alex, Kay, Manu, Paula, Diana, Alexandra si Larisa. Concursul a avut loc in incinta Universitatii Ovidius si au fost prezente 15 trupe finaliste din 54 inscrise iar Anturaj Cru’ s-a clasat pe pozitia a 4-a, fiind invitati la “Romanii au Talent” si “Dansez pentru tine”.

Ca sa ii cunoasteti mai bine o sa alaturam o prezentare alaturi de niste poze:

“Trupa Anturaj Crew din Codlea, a luat  fiinta in noiembrie 2008 , avand primul spectacol pe 1 decembrie 2008 la Casa de Cultura Codlea, la numai 4 luni de la infiintare participa la concursul national de street dance “Cupa liceelor” (martie 2009) in semifinale ocupand locul 1 iar  in finala nationala de la Bucuresti ocupand locul 5 pe tara.

Au existat si cateva participari individuale ale membrilor la concursuri nationale de hip hop ocupandu-se deseori unul din primele 3 locuri. In prezent trupa este alcatuita din 12 membrii , liderul si coregraful trupei fiind Caloian Alexandru (kaloe). Anul acesta trupa a suferit o serie de schimbari, o parte din membrii parasind trupa, in schimb membri noi au venit in trupa , dornici de a dansa si a se afirma.

De la infintare si pana in prezent trupa a participat in fiecare an la Cupa Liceelor mereu ajungand in finala nationala , cat si la alte concursuri nationale cum ar fi: B’boy Nation , Show off Battle , HHI , Back in Action si lista ar putea continua.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto