Ansamblul “Magura” in Berlin – Germania

“Săptămâna Verde” este cea mai importantă expoziţie internaţională din lume în domeniul alimentar, al agriculturii şi horticulturii, Germania având anual pentru organizarea acestui eveniment, o ţară parteneră. În anul 2012, România, prin Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), şi-a asumat statutul de ţară parteneră, cu toate responsabilităţile şi oportunităţile aferente.

Până în prezent şi-au exprimat interesul de a participa mai mult de 300 de agenţi economici, dar în urma selecţiei vor fi prezente în jur de 60-70 de firme cu prioritate cele care au fost prezente şi în anii trecuţi.
În 2011, România a participat la Berlin cu 15 firme, pavilionul naţional având alocată o suprafaţă de 165 de metri pătraţi.

In grupul de artisti care vor fi prezenti la acest eveniment mondial se afla si Ansamblul “Magura” si Ansamblul Folcloric Poarta Dorului  din Bran sunt alaturi de orchestra Tara Barsei – Brasov, condusa de dirijor Petrisor Varga, artisti profesionisti, intrumentisti si vocali care reprezinta Romania, ca taragotistul Dumitru Farcas.

Sa le uram succes membrilor Ansamblului Folcloric “Magura” care sunt ambasadorii comunitatii noastre.

Distribuie cunostintelor!

Galerie Foto